Tentang Kami

DongguanQiaofeng Plastik Hardware Products Co., Ltd, didirikeun taun 2008. Kusabab itsinception, perusahaan parantos fokus kana jati ageung, lampu, éléktronika, cocooan sareng industri sanés pikeun nyayogikeun produk plastik sareng aksés.

Produk kami fokus kana asesoris plastik, asesoris hardware, furnitur Plastik LedDriver Enclosureaccessories, anti-tip funiture, furnitur jangkar, kaki adjustableleveling, pelindung sudut plastik, Remote Control, Lampshade, cabletie, bracket, Mébel / Lampu / Sambungan éléktronik sareng fasteningaccessories, jsb Ayeuna kami ngalayanan konsumén di sakumna dunya. Perusahaan hasmany canggih nyetak suntikan mesin sareng alat-alat manufaktur cetakan palastik, anu tiasa nyayogikeun desain kapang desain sareng manufaktur, nyetak suntik, ngolah sareng majelis. Leres nampi tatanan OEM / ODEM sareng paket. kami bakal nyayogikeun anjeun harga sareng jasa anu pangsaéna.

Perusahaan ngadukung sumanget perusahaan tina "propésional, praktis, épisién sareng inovatif", ngagaduhan mékanisme internal anu saé, lingkungan kerja anu hadé sareng mékanisme insentif anu saé, sareng narik agroup kualitas luhur, tingkat tinggi sareng bakat épisién. Perusahaan kami parantos nyetél sareng sistem jaringan jasa di bumi sareng luar negeri. Dina dalil "Dumasarkeun Jalma, Salamet ku Kualitas, Pangwangunan ku Kiridit", perusahaan kami ngajantenkeun kamajuan konstan sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun perusahaan iraha waé. Pausahaan kami tulus ngabagéakeun palanggan pikeun pedalaman sareng luar negeri pikeun negosiasi sareng negosiasi pikeun masa depan anu cerah!