Jati plastik parantos janten kakuatan énggal dina industri jati

2021/01/23

Kalayan pamutahiran kontinyu tina paménta panyalindungan lingkungan, "ku kai plastik" jaman bakal datang, jati plastik kalayan aplikasi warna kandel sareng gaya desain modis laun janten kakuatan anyar industri jati. Dina sababaraha taun terakhir, mérek utama palastik high-end produk mebel teraskeun diluncurkeun, strategi pasar furnitur plastik tina konsumsi masal low-end laun nuju ngembangkeun pasar konsumen kelas luhur.

Hiji, bintik cerah parabotan plastik seueur

Kiwari, jenis jati plastik anu lumaku pikeun kulawarga henteu kaetung: Meja tuangeun, kabinet, ember nasi, simpen kontén kontainer, wastaheun kanggo dipakena, sapatu ngantosan jati plastik ieu ngagaduhan praktis henteu ngan ukur, sareng tetep janten hiasan kaindahan pangkeng.

Salaku conto, méja plastik sareng warna korsi warna-cerah sareng euyeub, enteng sareng merenah, tempat anu hérang anu tiasa dilipet tiasa ngantep murangkalih resep pisan. Sareng méja sareng korsi plastik ieu henteu gampang nganyenyeri budak, kahirupan sapopoe langkung barudak. tambahkeun pisan senang.

Dibandingkeun sareng loker panyimpenan kai tradisional, loker panyimpenan palastik ngagaduhan langkung pola tékstur, sareng éta merenah pisan pikeun muka atanapi mindahkeun loker panyimpenan, sareng kolokasi warna sareng modélna terkoordinasi pisan. Sareng dada palastik tahan babarengan anu nangtung katingali ku cahaya sareng praktis, tiasa nempatkeun baju sapopoé pikeun tetep tiasa neundeun sababaraha hal alit anu dipikacinta sanés ngan ukur, baju baju anu nempatkeun lami-lami dicokot baskom dina langkung merenah.

Dua, prospek pasar jati plastik optimis

Dina taun-taun ayeuna, jati palastik nampilkeun kaanekaragaman, kaayaan diferensiasi rupa. Kalayan robahan konsép konsumsi sareng karakteristik sareng diversifikasi paménta jati, jati plastik kasohor ku generasi ngora. Dina taun-taun ayeuna, seueur desainer sareng perusahaan furnitur parantos ngaluncurkeun produk furnitur plastik kalayan unsur-unsur euyeub The Times, sareng mebel plastik laun janten "jajan ageung" anu dijajah raksasa jati.