M10 leveling suku pikeun jati
  • Air ProM10 leveling suku pikeun jati
  • Air ProM10 leveling suku pikeun jati
  • Air ProM10 leveling suku pikeun jati
  • Air ProM10 leveling suku pikeun jati
  • Air ProM10 leveling suku pikeun jati

M10 leveling suku pikeun jati

Suku adjustable mébel, disebat ogé dampal suku, nganggo sekrup pikeun nyambungkeun handapeun mébel (méja, korsi, bangku) pikeun nyegah lantai tina ngagem, ngirangan noise, sareng ningkatkeun jangkungna jati. Cakupan aplikasi (awak leutik, tujuan ageung): lomari / suku kabinét, jst; cocog pikeun sababaraha kali, rak méja, sareng sajabana anjeun peryogi suku anu tiasa diatur pikeun ngahemat sora anu disababkeun ku handapeun jati sadidinten tanpa bantal nalika éta bergerak, sareng éta ogé tiasa nyegah lantai tina ngagem sareng ngantepkeun perabotan anjeun dianggo tampilan langkung karajinan: Karajinan anu ngareuwas sareng taliti, tuang benang, jarak tekanan anu seragam sareng penampilan anu saé, karajinan.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Naon suku jati anu tiasa diatur?

Suku adjustable mébel, disebut ogé dampal suku, nganggo sekrup pikeun nyambungkeun handapeun mébel (méja, korsi, bangku) pikeun nyegah lantai tina ngagem, ngirangan noise, sareng ningkatkeun jangkungna jati.

Wengkuan aplikasi (awak leutik, tujuan ageung): lomari / suku kabinét, jst; cocog pikeun seueur waktos, rak méja, jst.

Anjeun peryogi suku anu tiasa diatur pikeun ngahemat sora anu disababkeun ku handapeun jati sadidinten tanpa bantal nalika éta bergerak, sareng éta ogé tiasa nyegah lantai tina ngagem sareng ngantepkeun perabotan anjeun langkung tenang.

Tampilan karajinan: Karajinan anu kaget sareng taliti, casting thread, jarak tekanan anu seragam sareng penampilan anu saé, karajinan.


[Ngaran Produk]: Dampal suku adjustable

[Pabrik Komoditi]:Guangdong, Cina

[Warna komoditi]: sol karét hideung / sababaraha warna

[Pamakéan komoditi]:Jati dampal sampéan anu tiasa diatur

 Ukuran:M10 * L35

 Fitur produk:kuat sareng stabil, ngirangan noise, ngajaga taneuh tina karusakan

 Pamakéan produk:cocog pikeun sendi tabel, méja, bangku, jst.

 

Naha milih kami:

Pabrik penjualan langsung, pamrosésan khusus

Pakét & pangirimantinaM10 leveling suku pikeun jati

 

 

 

paking:

Éta ngadopsi kantong palastik misah buatan palsu, sareng nyetak logo anjeun dina polybags.

Pakét ngarobih sayogi.

Pangiriman:

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun saatos mastikeun urutan.

Kapal ku hawa atanapi ku laut sakumaha anu anjeun nyungkeun.

 

FAQ:

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.
3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.
4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?
Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;
b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.
7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.


Tag Panas: M10 leveling suku pikeun jati, Cina, Disesuaikan, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.