Jati Anti tip Tali Kit Logam
  • Air ProJati Anti tip Tali Kit Logam
  • Air ProJati Anti tip Tali Kit Logam
  • Air ProJati Anti tip Tali Kit Logam

Jati Anti tip Tali Kit Logam

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira? Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun? Pls punten wartosan kami sateuacanna upami anjeun rarancang sumping. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis? Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk



Ngaran Produk

Jati Anti tip Tali Kit Logam

Ukuran

Salaku acara pic atanapi sakumaha ngarobih

Bahan

Logam

ã € 400 Pound Daya tahan Tali Mebel Logam Kasalametan Anti Tipã € 'Jangkar témbok jati logam didamel tina bahan logam kualitas luhur kalayan daya tahan 400 pon, Jati orok ngabuktoskeun tali kaamanan anti tip anu dianggo pikeun nancebkeun rak buku, ganti baju, TV sareng jati anu sanés

Punten Perhatoskeun: pikeun panangtayungan anu pangsaéna sareng hasilna, 2 tali jati diperyogikeun per TV atanapi jati perabotan.


paking & pangirimantina Jati Anti tip Tali Metal Kit

 

FAQ:


1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.
3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.
4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?
Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;
b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.
7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.


 

Tag Panas: Jati Anti tip Tali Kit Logam, Cina, Disaluyukeun, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.