85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro85mm palindung sudut kotak plastik awét

85mm palindung sudut kotak plastik awét

Ngaran produk: Awét 6cm kotak palastik sudut pelindung pangiriman aman pakét palastik pelindung sudut plastik Bahan: PE, PP, PVC atanapi bahan anu ditugaskeun. Warna: Hideung, warna transparan atanapi ditugaskeun. Ukuran: Plastik sudut: Kandel batin 4,5,6,8, 10,12,15,18,20,25,30,36,40mm Sudut palastik biasa: panjang sisi gaduh35 * 35mm, 50 * 50mm, 60 * 60mm, 70 * 70mm, 80 * 80mm atanapi panjang ditugaskeun Plastik Aplikasi, ABS, PC, PE, PP, PA, PEOEM / ODM Sadia

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Ngaran produk: Awét 6cm kotak palastik sudut pelindung aman pakét pangiriman aman pelindung sudut plastik PP

Bahan: PE, PP, PVC atanapi bahan anu ditugaskeun.

Warna: Hideung, transparan atanapi ditugaskeun warna.

Ukuran:

Sudut plastik: Kandel jero 4,5,6,8,10,12,15,18,20,25,30,36,40mm

Sudut plastik biasa: panjang sisi gaduh

35 * 35mm, 50 * 50mm, 60 * 60mm, 70 * 70mm, 80 * 80mm atanapi panjangna ditugaskeun

Aplikasi Plastik, ABS, PC, PE, PP, PA, PE

OEM / ODM Sadia


Pakét & pangirimantina85mm palindung sudut kotak plastik awét

 

paking:

Éta nganut kantong palastik misah buatan, and nyitak logo anjeun dina polybags.

Pakét ngarobih sayogi.

Pangiriman:

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun saatos mastikeun urutan.

Kapal ku hawa atanapi ku laut sakumaha anu anjeun nyungkeun.

 

FAQ:

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.

3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.

4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?
Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;

b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.
7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.

 

Tag Panas: 85mm palindung sudut kotak plastik awét, Cina, Disesuaikan, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.