120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét
  • Air Pro120mm palindung sudut kotak plastik awét

120mm palindung sudut kotak plastik awét

Ngaran produk: pelindung sudut plastik Ukuran: lima ukuran, sapertos anu ditingalikeun Kuantitas minimum: tina 500 Tujukeun: ngajagi sudut karton pikeun nyegah karusakan karton sareng produk! Warna: hideung, warna sanésna kedah disesuaikan ngarangkep: karton, anyaman kantong

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Nami produk: palindung sudut plastik

Ukuran: lima ukuran, sapertos anu dipidangkeun

Jumlah minimum: ti 500

Tujuanna: ngajagi juru karton pikeun nyegah karusakan dina karton sareng produk!

Warna: hideung, warna anu sanés kedah diluyukeun

Pakét: karton, anyaman kantong

Bahan: bahan premium bahan didaur, premium PP + PE

Alesan pikeun pilihan: pasokan anu cekap, sepuh gancang, bahan saé, fleksibilitas sedeng, henteu pegat, penjualan langsung pabrik, hemat biaya; sisi jero produk gaduh rarancang konéng, anu ngagaduhan kinerja anti tabrakan anu langkung kuat sareng pangaruh anti-selip anu langkung saé.

Pakét & pangirimantina120mm palindung sudut kotak plastik awét



paking:

Éta ngadopsi kantong palastik misah buatan palsu, sareng nyetak logo anjeun dina polybags.

Pakét ngarobih sayogi.

Pangiriman:

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun saatos mastikeun urutan.

Kapal ku hawa atanapi ku laut sakumaha anu anjeun nyungkeun.


FAQ:

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.

3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.

4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?
Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;

b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.
7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.

 

Tag Panas: 120mm palindung sudut kotak plastik awét, Cina, Disesuaikan, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.