Bumi > TENTANG KAMI

TENTANG KAMI

Dongguan Qiaofeng Produk Plastik Hardware Co., Ltd, didirikeun taun 2008. Kusabab didirikeun, perusahaan parantos fokus kana jati ageung, lampu, éléktronika, cocooan sareng industri sanés pikeun nyayogikeun produk plastik sareng asesoris.

Produk kami fokus kana asesoris plastik, asesoris hardware, furnitur Plastik Led Driver Enclosureaccessories, Anti-tip funiture, furnitur jangkar, kaki leveling anu tiasa diatur, pelindung sudut plastik, Remote Control, Lampshade, kabel dasi, bracket, Jati / Lampu / Sambungan éléktronik sareng pengikat asesoris, jsb Ayeuna urang ngalayanan konsumén di sakumna dunya. Perusahaan gaduh seueur mesin cetak suntik anu maju sareng alat-alat manufaktur kapang plastik, anu tiasa nyayogikeun jasa terpadu desain cetakan sareng pabrik, nyetak suntikan, ngolah sareng majelis. Kami ogé nampi urutan OEM / ODEM sareng paket. kami bakal nyayogikeun anjeun harga sareng jasa pangsaéna.

Perusahaan ngadukung sumanget perusahaan tina "propésional, praktis, épisién sareng inovatif", ngagaduhan mékanisme internal anu saé, lingkungan kerja anu hadé sareng mékanisme insentif anu saé, sareng narik sakumpulan bakat anu luhur, tingkat tinggi sareng éfisién. Perusahaan kami parantos nyetél nepi sistem penjualan sareng jaringan jasa di bumi sareng luar negeri. Dina dalil "Dumasarkeun Jalma, Salamet ku Kualitas, Pangwangunan ku Kiridit", perusahaan urang teraskeun kamajuan konstan sareng nyayogikeun produk sareng jasa pangsaéna pikeun anjeun iraha waé. Perusahaan kami tulus ngabagéakeun palanggan domestik sareng asing pikeun panduan sareng negosiasi pikeun masa depan cerah!