7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan
  • Air Pro7 * 30mm pe ékspansi colokan

7 * 30mm pe ékspansi colokan

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira? Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun? Pls punten wartosan kami sateuacanna upami anjeun rarancang sumping. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Ngaran Produk

baud ékspansi jangkar baud

Warna

kulawu, bodas

Bahan

Perlindungan lingkungan pe

Ukuran

7 * 35mm

Sekrup anu tiasa dianggo

M4.5-5

Aplikasi

Pangwangunan Gedong

Kumaha cara ngagunakeunana

Saatos ngebor témbok, kuku tabung ékspansi

MOQ

1000 pcs

 

Wengkuan aplikasi:

bata padet, beton, beton aerated, bata porous tinggi, bata abu keusik sareng bahan témbok séjén

 

Fitur produk:

Sirip sabeulah dina pipah ékspansi tiasa nyegah tabung ékspansi tina muter sareng ningkatkeun gesekan nalika dipasang. Kalayan desain kurva ékspansi anu sampurna, éta ningkatkeun pisan gaya panahan sareng sacara efektif nyegah sekrup tina ragrag.

 

Pakét & pangirimantina colokan ékspansi 7 * 30mm PE


paking:

Éta ngadopsi kantong palastik misah buatan palsu, sareng nyetak logo anjeun dina polybags.

Pakét ngarobih sayogi.

Pangiriman:

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun saatos mastikeun urutan.

Kapal ku hawa atanapi ku laut sakumaha anu anjeun nyungkeun.


FAQ:

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.

3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?
Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.

4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?
Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;

b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.
7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.

 

Tag Panas: 7 * 30mm pe ékspansi colokan, Cina, Disesuaikan, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.