24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang
  • Air Pro24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang

24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira? Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun? Pls punten wartosan kami sateuacanna upami anjeun rarancang sumping. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Features:

1. Éléktronik Nyayogikeun LAYANAN SATU-SANGSA

2. Ketik: aksés aksés dipager palastik

3. Warna: tiasa dikustomisasi warna

4. DIY Layanan ngaropéa & urutan leutik teu aya masalah

5. Urang tiasa nawiskeun gambar PDF / CAD

 

Spésifikasi produk:

Éléktronik Nyayogikeun LAYANAN SATU-SANGSA

Jenis

Kontrol palastik dipager

Ukuran

88X38X22mm

Beurat

21g

Warna Awak

Bodas & custom warna séjén

Kauntungannana

Tiasa ngalakukeun pesanan DIY alit

Bahan

Plastik ABS

Layanan ngaropéa

motong-kaluar / silkscreen / laser ukiran / stiker / Ngetok / Laser motong jsb

Ngagambar

PDF / CAD

Kauntungannana

Tiasa ngalakukeun pesanan DIY alit

 

Pakét & pangirimantina24W abs palastik stop kontak drive kontrol kandang

 


 

paking:

Éta ngadopsi kantong palastik misah buatan palsu, sareng nyetak logo anjeun dina polybags.

Pakét ngarobih sayogi.

Pangiriman:

Éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun saatos mastikeun urutan.

Kapal ku hawa atanapi ku laut sakumaha anu anjeun nyungkeun.

 

FAQ:

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?

Leres, kami pabrik di Cina langkung ti 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Guangdong.
2. Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
Pls hatur nuhun hayu urang terang sateuacanna upami anjeun rarancang nganjang. Kami tiasa nunjukkeun jalan atanapi ngajemput anjeun di stasiun atanapi bandara.

3. Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?

Éta henteu masalah, urang tiasa ngirim sampel gratis pikeun rujukan.

4. Naha anjeun tiasa nyitak LOGO perusahaan urang dina papan nami sareng bungkusan?

Leres. Kami tiasa nampi éta, dukungan pangsaéna tiasa ditawarkeun ka klien kami.
5. Iraha anjeun badé kiriman?
Éta bakal gumantung kana jumlah pesanan anjeun, jumlah sakedik bakal ngintunkeun barang in7-10day. Upami pesenan anjeun cekap ageung, éta butuh waktos 10-15 dinten.
6. Kumaha anjeun tiasa ngajaga hubungan anu saé dina bisnis urang dina jangka panjang?
a. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga saing kanggo mastikeun konsumén nguntungkeun;

b. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

7. Upami urang mésér produk anjeun. Tapi nalika aya masalah kualitas dipendakan, kumaha cara ngungkulanana?
Saatos dikonfirmasi, upami masalah kualitas disababkeun ku kami sanés pikeun séktor luar, kami bakal ngimbangan unggal potongan ka konsumén.


 

Tag Panas: 24W abs palastik outlet drive control junction enclosure, Cina, Disesuaikan, Pabrikan

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.