Naha milih urang?


Kakuatan Perusahaan

Qiaofeng parantos fokus kana jati ageung, lampu, éléktronika, cocooan sareng industri sanés pikeun nyayogikeun produk plastik sareng aksésoris.

detil â – ¶

Téknologi alus teuing

Qiaofengtiasa nyayogikeun desain cetakan sareng ngadamel, nyetak suntikan, ngolah sareng ngarakit jasa terpadu.

detil â – ¶

Jasa anu saé

Kami nyayogikeun efisiensi tinggi sareng solusi fleksibel pikeun palanggan anu béda-béda ti sakumna dunya.

detil â – ¶

Volume penjualan

Palanggan perusahaan di panjuru dunya, sareng tulus ngarep-arep kerjasama sareng anjeun!

detil â – ¶





Tentang Kami

Dongguan Qiaofeng Produk Plastik Hardware Co., Ltd, didirikeun taun 2008. Kusabab didirikeun, perusahaan parantos fokus kana jati ageung, lampu, éléktronika, cocooan sareng industri sanés pikeun nyayogikeun produk plastik sareng asesoris. Produk urang fokus kana aksésoris plastik, perangkat keras asesoris, jati Plastik Led Driver Enclosureaccessories, Anti-tip funiture, jangkar jati, suku leveling adjustable, palindung sudut plastik, Remote Control, Lampshade, kabel dasi, bracket, Jati / Lampu / Sambungan éléktronik sareng fastening accessories, jsb Ayeuna urang ngalayanan konsumén sakumna dunya. Perusahaan gaduh seueur mesin cetak suntik anu maju sareng alat-alat manufaktur kapang plastik, anu tiasa nyayogikeun jasa terpadu desain cetakan sareng pabrik, nyetak suntikan, ngolah sareng majelis. Kami ogé nampi urutan OEM / ODEM sareng paket. kami bakal nyayogikeun anjeun harga sareng jasa pangsaéna.

Rincian
Warta
  • Jati plastik parantos janten kakuatan énggal dina industri jati

    Ku pamutahiran kontinyu tina paménta panyalindungan lingkungan, "ku kai plastik" era bakal datang, jati plastik kalayan aplikasi warna kandel sareng gaya desain modis laun janten kakuatan anyar industri jati.

    Rincian
  • Asesoris pakakas perabot kantor kedah nganggo naon?

    Asesoris pakakas palastik biasana dianggo dina kahirupan, sababaraha jati bakal dianggo, tapi ogé ngagaduhan peran anu penting pisan, perabotan kantor khususna ngarujuk kana jati anu cocog pikeun kantor, dina pamasangan sareng produksi masih peryogi sababaraha dukungan asesoris, teras aksésoris paka...

    Rincian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam. Kami bakal nyayogikeun harga sareng jasa anu pangsaéna.